SmetsHoutLogo

Buitendeuren

Maak een stijlstatement met je (voor)deur

SmetsHoutLogo-Lijn+

Duurzaam, veelzijdig en met natuurlijke uitstraling: houten buitendeuren combineren tal van praktische voordelen met esthetische meerwaarde. Het resultaat? Ambachtelijk schrijnwerk dat helemaal naar jouw wensen vorm krijgt.

Een moderne houten voordeur met glas of een massief exemplaar in tropisch hardhout: het één hoeft het ander niet uit te sluiten. Met deuren van Smets maakt een woning of bedrijfspand meteen indruk. Nauwgezet opgemeten en met nog meer zorg gefabriceerd in ons eigen atelier. Onze houten buitendeuren creëren toegevoegde waarde aan de buitenschil van je gebouw.

We werken voor onze deuren met

  • sapelli
  • afrormosia
  • padoek
  • afzelia
  • gelamelleerd hout (lakwerk)

 

Symbiose tussen materialen

Als experts vervaardigen onze schrijnwerkers een massief houten voordeur met sprekend gemak. We zetten 65 jaar ervaring om in talloze opties voor onze klanten. Hout combineren met staal? Of een houten buitendeur met glas? Geen enkel probleem. Ze krijgt vorm in ons atelier. Met enkel de beste grondstoffen.

 

Buitenschrijnwerk met een hart voor de natuur

Bij Smets Hout zijn we elke dag dankbaar voor wat de natuur ons geeft. Logisch dus, dat we ze zo weinig mogelijk willen belasten. Zodat we met respect voor de Aarde hoogwaardig schrijnwerk kunnen blijven maken. Daarom kiezen we voor hout met een FSC-label en investeren we in duurzame productiewijzen.

 

Een houten voordeur met natuurlijke charme en respect voor het milieu? Een stijlvolle tuinpoort of oversteek? We maken ze voor jou.

IMG_1684
Buitenschrijnwerk-016