SmetsHoutLogo

Ramen

De veelzijdigheid van houten ramen

SmetsHoutLogo-Lijn+

Van strakke raampartijen met minimalistische profielen tot rustieke luikjes voor de ramen. Smets Hout maakt ramen op maat van je architectuur. Volgens de meest recente normering en met hout van duurzame oorsprong.

 

Geen enkel ander materiaal evenaart de warme uitstraling van echt hout. Dat maakt het de ideale keuze voor je schrijnwerk buiten. Met tropisch hardhout, zoals afrormosia, mag je bovendien rekenen op een lange levensduur en minimaal onderhoud. Zowel in een landelijke, tijdloze als moderne stijl.

 

Van duurzame oorsprong

Een houtbewerker met oprechte liefde voor zijn vak heeft respect voor de natuur. Want dankzij al het mooie wat die ons biedt, maken we houten buitenschrijnwerk dat projecten naar een hoger niveau tilt. Als blijk van dank kiezen we voor hout met een FSC-label. Samen gaan we voor een duurzame toekomst.

 

Houten ramen voor elke stijl

Afwerkingswijzen, houtsoorten, materialencombinaties. Onze jarenlange ervaring biedt jou als klant een brede waaier aan keuzes. En bijgevolg ook tal van mogelijkheden voor elke stijl. Frequent gebruikte houtsoorten voor onze ramen zijn

  • sapelli (voor lakwerk)
  • padoek
  • afrormosia
  • afzelia
  • gelamelleerd hout (lakwerk)

dekkend, transparant filmvormend, transparant niet filmvormend

Voor ramen in afrormosia en afzelia bieden we heel wat afwerkingsmogelijkheden. Dikkend of transparant, filmvormend of net niet. Met behoud van de natuurlijke uitstraling van het hout en een maximale bescherming.

 

Voorzien we jouw gebouw van unieke houten ramen? Daag ons uit.

Buitenschrijnwerk-001
Buitenschrijnwerk-009
Buitenschrijnwerk-011
Buitenschrijnwerk-045
Buitenschrijnwerk-035
Buitenschrijnwerk-037
DSC_0700
IMG_0169
IMG_1468
IMG_6923
IMG_6927