SmetsHoutLogo

Gevelbekleding

Een houten gevel met architecturale meerwaarde

SmetsHoutLogo-Lijn+

Je krijgt geen tweede kans om een eerste indruk te maken. Zorg dus dat je meteen imponeert. Met gevelbekleding in hout bijvoorbeeld. Stijlvol, tijdloos en warm. Zo voelen gasten en bezoekers zich van bij de eerste aanblik van je gebouw meteen welkom.

 

Lamellen of planchetten. Horizontale of verticale belijning. Met een speels kantje of superstrak afgewerkt. Ook voor je houten gevel kies je het helemaal zelf. Uiteraard vormt de bestaande architectuur de basis. Smets Hout produceert en installeert je gevelbekleding volgens de regels van de kunst.

 

Ambachtelijk schrijnwerk met een uniek resultaat

Je gevel weerspiegelt je persoonlijkheid. Logisch dus dat we bij elk project op maat werken. De lamellen of planchetten voor jouw gevel ontstaan in de bekwame handen van onze vaklui. Dat ze nadien ook geplaatst worden in eigen beheer is onze manier om zeker te zijn van de kwaliteit van je houten gevel. Vandaag, morgen en voor vele jaren.

 

Totaalaanpak in harmonie

Een piekfijn afgewerkte gevel is belangrijk. Bij Smets Hout kijken we verder dan je houten gevelbekleding alleen. We werken voordeuren, kantel- en draaipoorten in, zodat ze het ritme van het houtwerk volgen. Een oversteek nodig? Ook daarvoor ben je bij ons aan het goede adres. En we vervaardigen met plezier balustrades, gevelkaders en houten luiken. Dat is één aanspreekpunt voor al je buitenschrijnwerk.

 

Zeg het met hout, al vanaf je buitenomgeving. Smets Hout voorziet je gevel van een verrassend, natuurlijk jasje.

200309-Productie-011
200309-Productie-023
Buitenschrijnwerk-041
Buitenschrijnwerk-049